Nytt Anbud365-seminar – alt om habilitet og leverandørkontakt

Anbud365: Nytt Anbud365-seminar – alt om habilitet og leverandørkontakt

Skriv ut artikkelen

Torsdag 28. november er det tid for høstens siste Anbud365-seminar: et gratis frokostseminar. Denne gang skal skarpskodde representanter fra vår samarbeidspartner Wikborg Rein Advokatfirma ta for seg et høyaktuelt tema: Hvor går grensene for kontakt med markedet før en anskaffelse? Når blir oppdragsgivers ansatte inhabile? Vi kan love et seminar som er et «must» for den som ønsker å være faglig på høyden.

Våre seminarer har vist seg å være svært populære, og det er et begrenset antall plasser, slik at du bør være rask med å melde deg på for å sikre deg plass.

Her kan du melde deg på.

Seminaret er en viktig del av Anbud365 sitt fokus på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Wikborg Rein Advokatfirma er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Tema: Habilitet og leverandørkontakt

Anskaffelsesregelverket skal sikre konkurranse om offentlige kontrakter og likebehandling mellom leverandører, men oppdragsgiver har naturligvis også kontakt med markedet forut for kunngjøringen, bl.a. gjennom eksisterende leverandører, markedsdialog og rådgivere.

Men hvor går grensene for kontakt med markedet før en anskaffelse? Når må oppdragsgiver utjevne konkurransefortrinn der man har snakket med eksisterende leverandør, hatt markedsdialog eller engasjert rådgivere som har vært involvert i planleggingen av anskaffelsen? Når blir oppdragsgivers ansatte inhabile? I dette frokostseminaret tar vi for oss rammene for slik kontakt og dialog. Vi gjennomgår bl.a.:

 • Reglene om rådgiverhabilitet
 • Praktisk gjennomføring av markedsdialog
 • Forvaltningslovens habilitetsregler og noen typiske problemstillinger om “dobbeltroller” (internbud, styreverv, mv.)

Foredragsholdere er advokat Alf Amund Gulsvik, advokatfullmektig Malene Reinertsen og advokat Hanne Zimmer- alle fra Wikborg Rein og kjent fra tidligere Anbud365-seminarer av høy kvalitet.

Det er registrering og frokost fra kl. 0830, og seminaret varer fra kl. 0900 til 1200 og gjennomføres i Wikborg Reins lokaler i Dronning Mauds gate 11 i Oslo.

Skjema for påmelding finner du her.

Påmeldingsfrist er onsdag 20. november 2019

3 kommentarer på "Nytt Anbud365-seminar – alt om habilitet og leverandørkontakt"

 1. Synd at dette frokost seminaret ikke streames

  • Lennart Hovland | 27. november 2019 på 11:07 | Svar

   Streaminglenken kommer i et eget oppslag her på anbud365.no imorgen tidlig , torsdag 28.november ca. kl. 0700)

 2. Lennart Hovland | 1. november 2019 på 11:59 | Svar

  Seminaret streames, lenke kommer når vi nærmer oss seminardatoen.

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.