Nytt, gratis Anbud365-webinar med skarpt blikk på tilbudsevaluering

Anbud365: Rekordinteresse for Anbud365-webinar - gjensyn og presentasjon er tilgjengeligPartner Wenche Sædal (t.v.) og advokat Nora Elisabet Lovén - begge Thommessen – sto for det faglige innholdet i Anbud365-webianret nylig om tilbudsevaluering.

Skriv ut artikkelen

Onsdag 20. mars er det tid for et nytt, gratis Anbud365-webinar. Denne gangen er det partner Wenche Sædal og advokat Nora Elisabet Lovén fra Thommessen som skal øse av sin kompetanse. Temaet er tilbudsevaluering, som kan være komplekst og utfordrende – kanskje spesielt i økonomisk krevende tider med større kamp om kontraktene. Benytt anledningen til å styrke din kompetanse før du tar påskeferie!

Webinaret kan du se onsdag 20. mars kl. 1400 og 1500, og du kan melde deg på her.

Lenke får du tilsendt straks du har meldt deg på. Skulle du ikke ha mottatt lenken, ta kontakt med Thommessen på event@thommessen.no, men sjekk gjerne søppelpost først.

Tema for webinaret

Tilbudsevaluering er et omfattende og komplekst tema som ofte danner grunnlag for tvister i både KOFA og domstolene. Spesielt i økonomiske nedgangstider, når det blir større kamp om kontraktene og klageintensiteten øker.

Det er viktig at både oppdragsgivere og leverandører har et bevisst forhold til hvordan tilbudene evalueres. For oppdragsgiver handler det om å identifisere tilbudet som best ivaretar behovet og å gjennomføre en korrekt evaluering som reduserer risikoen for klager. For leverandørene handler det om muligheten til å nå helt opp i konkurransen.

Klagerisiko og evalueringsmodeller

På webinaret tar Wenche og Nora bl.a. for seg:

  • hvordan gjennomføre en god evaluering som reduserer risikoen for klage og omgjøring
  • utvalgte evalueringsmodeller
  • hva som kan vektlegges i evalueringen
  • hvordan evalueringen skal dokumenteres
  • hvilke krav som stilles til oppdragsgivers begrunnelse

Deltakelse er gratis, og du kan melde deg på her.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Nytt, gratis Anbud365-webinar med skarpt blikk på tilbudsevaluering"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.