Nytt, gratis Anbud365-webinar – alt om endringer i offentlige kontrakter

Anbud365: Nytt, gratis Anbud365-webinar – alt om endringer i offentlige kontrakter

Skriv ut artikkelen

Fredag 9.oktober bør du sette av et par timer på formiddagen for å få med deg Anbud365-webinaret om endringer i offentlige kontrakter. Det er anskaffelseseksperter fra Arntzen de Besche Advokatfirma som står for det faglige innholdet – det borger for kvalitet. Så, oppfordringen går til deg: Bruk muligheten til å løfte din kompetanse nå – helt gratis!

Du kan melde deg på webinaret via denne lenken. Når du har meldt deg på, får du tilsendt lenke til webinaret. Husk: Du må melde deg på innen 8.oktober!

Endringer i kontrakter inngått etter en offentlig anbudskonkurranse er i mange sammenhenger nødvendig og er i utgangspunktet tillatt, men med viktige begrensninger i anskaffelsesregelverket. Dersom det gjennomføres ulovlige endringer i kontrakten etter kontraktsignering, vil dette kunne være å anse som en ulovlig direkteanskaffelse, og både oppdragsgiver og leverandøren vil i så fall måtte bære konsekvensene av dette. I dette webinaret vil vi gjennomgå konsekvensene av ulovlige endringer, de endringer i offentlige kontrakter som er tillatt, samt gå i dybden på forbudet mot vesentlige endringer i kontrakten etter kontraktsinngåelse.

  • Foredragsholdere er advokat Espen Bakken og advokat Frida May Behrens i Arntzen de Besche Advokatfirma.
  • Tid: 09. oktober 2020 09:00 – 11:00
  • Sted: Digitalt – lenke sendes påmeldte deltakerne.
  • Påmeldingsfrist: 8.oktober

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her og du vil da motta en lenke til webinaret.

Webinaret er en viktig del av det fokus Anbud365 har på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Arntzen de Besche Advokatfirma.er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Bli den første til å kommentere på "Nytt, gratis Anbud365-webinar – alt om endringer i offentlige kontrakter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.