Anbud365-dagen – fortsatt er det ledige plasser, meld deg på!

Anbud365: Anbud365-dagen - fortsatt er det ledige plasser, meld deg på!

Skriv ut artikkelen

På Anbud365-dagen 6. juni i Oslo tilbys en enestående mulighet til å styrke sin kompetanse – det gjelder både innkjøpere og leverandører. Toppfolk fra fire av de ledende advokatfirmaene innenfor offentlige anskaffelser stiller opp for å øse av sin kompetanse til beste for de fremmøtte. Og de er tilgjengelige for deg senere på konferansen for spørsmål. Maken til kompetansetilbud skal man lete lenge etter. Det er fortsatt ledige plasser, men nå haster det med påmelding om du ikke allerede har gjort det.

Påmelding, program og praktiske opplysninger finner du her.
De fire samarbeidspartnerne til Anbud365 stiller alle på konferansen med sine toppfolk innenfor offentlige anskaffelser, og temaene er meget sentrale og aktuelle, se bare:

  • Avklaring av tilbud – Espen I. Bakken & Frida May Behrens, Advokatfirmaet Arntzen de Besche
  • Gjennomføring av forhandlinger – Marie Braadland & Lene Moe Blom, Advokatfirmaet Grette
  • Evalueringsmetoder – Alf Amund Gulsvik & Hanne Zimmer, Advokatfirmaet Wikborg Rein
  • Erstatning – Christian Bjørtuft Ellingsen & Trine Lise Fromreide, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig

De fire advokatfirmaene er også medarrangør, sammen med kursleverandøren Nima Utdanning.

Mot slutten av konferansen blir det også anledning til å stille spørsmål til advokatene ansikt til ansikt. Har du et spørsmål du grunner på – fra før eller som dukker opp underveis i konferansen, har du her en gylden anledning til å få gode og meget kompetente svar.

Innkjøper og leverandør

Men før vi kommer så langt, skal en innkjøper- og en leverandørrepresentant gi til beste synspunkter. Innkjøpssjef Jacob Landsvik ved Universitetet i Oslo skal ta for seg digitalisering. De er kommet langt i hans innkjøpsavdeling, men stadig nye teknologiske muligheter dukker opp, så: Hva blir det neste hos dere, Landsvik?
Foredragsholder fra leverandørsiden er ikke klar riktig ennå, men vi kan love en erfaren og reflektert representant. Poenget er ikke å fortelle om alt som oppleves som galt, men hvordan det ideelle ville ha vært, sett fra leverandørsiden. Og hva man kan få til gjennom dialog med leverandørmarkedet.

Allerede godt 100 har allerede meldt seg på – før påmeldingen er åpnet. Er ikke du en av disse, anbefaler vi at du er rask til selv å melde deg på konferansen. Maken til mulighet for kompetanseløft i selve faget er det sjelden noen tidligere har tilbudt. Erfaring fra våre populære seminarer tyder på at det raskt blir fulltegnet – opptil nær 200 meldte seg på til ett av dem i løpet av noen få timer. Så, vær ikke for sent ute, meld deg på nå!

Påmelding, program og praktiske opplysninger finner du her.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen – fortsatt er det ledige plasser, meld deg på!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.