Anskaffelsespodden episode 18: Sommerspesial – aktuelle problemstillinger og nye avgjørelser

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 18 Sommerspesial - aktuelle problemstillinger og nye avgjørelser

Skriv ut artikkelen

I sesongens siste episode av Anskaffelsespodden går Olav Haukeli og Nina Sørensen gjennom noen av problemstillingene som har vært særlig aktuelle innenfor anskaffelsesfeltet det siste halvåret. Blant annet gir de en oversikt over utvalgte avgjørelser fra KOFA og domstolene.

Du kan høre episoden her.

Ettersendelse av dokumentasjon for oppfyllelse av kvalifikasjonskrav skaper ofte vanskeligheter både for oppdragsgiver og leverandør, og KOFA kom nylig ned en avgjørelse hvor dette var tema. Spørsmål om vesentlige avvik kan forhandles bort har også vært mye diskutert det siste halvåret, og Olav og Nina ser nærmere på noen sentrale avgjørelser som gjelder disse problemstillingene. Og hva uttaler KOFA om ulovlig direkteanskaffelse ved reduksjon av kontraktsomfang? Hva er det verdt å få med seg fra de siste avgjørelse om avlysning?

Svarene får du i sesongens siste episode av Anskaffelsespodden.

Simonsen Vogt Wiig benytter anledningen til å ønske alle lyttere en riktig god sommer!

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 18 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder av podden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 18: Sommerspesial – aktuelle problemstillinger og nye avgjørelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.