Høstens første Anbud365-seminar: Erstatning – etter rykende fersk Høyesterettsdom

Anbud365: Høstens første Anbud365-seminar Erstatning – etter høyaktuell Høyesterettsdom

Skriv ut artikkelen

Anbud365-seminarene er tilbake! 22.oktober inviterer Anbud365 til gratis frokostseminar – høstens første – i samarbeid med advokatfirmaet Arntzen de Besche. Temaet er hyperaktuelt: Høyesterett har nettopp avsagt dom i den såkalte Fosenlinje-saken, der et tema har vært hvor små feil fra en innkjøpers side må gjøres før det foreligger erstatningsansvar. «I kjølvannet av Fosenlinjen – Hva nå? Ground-breaking news or business as usual» er seminar-tittelen.

Også denne gangen er det begrenset antall plasser. Våre seminarer har vist seg å være svært populære – og ble fullbooket kort tid etter invitasjonen til seminaret ble publisert.Men du kan sette deg på venteliste:

Se hele programmet og meld deg på venteliste her

I tillegg blir seminaret streamet – nyttig for deg som ikke fikk plass på seminaret eller holder til utenfor det nære Oslo-området: Lenke til streamingen.

Seminaret er en viktig del av Anbud365 sitt fokus på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Arntzen de Besche er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

I løpet av de siste årene har Fosenlinjen vært på leppene til “alle” i anskaffelsesmiljøet. Høyesterett har nå sagt sitt.

Grundig inn i Høyesteretts dom

På seminaret vil vi gå grundig inn i premissene for saken, sette saken inn i sin rette kontekst og ser hva dommen betyr for fremtiden. Sakskomplekset inneholder, i tillegg til vilkårene for tap av fortjeneste, også tap for utgifter til deltakelse og såkalt sjansetap. Vi vil også stille spørsmålet ved kostnadene forbundet med en slik prosess.

I tillegg til Fosensaken er det også et par nye avgjørelser vedr. erstatning og ugyldighet som vi vil se på, henholdsvis Rauma og Herøy.

Foredragsholdere er advokatfullmektig Kristine Farestvedt Nesse, advokat Frida May Behrens og partner Espen Bakken fra Arntzen de Besche Advokatfirma. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Det er frokost/registering fra kl. 0830, og seminaret avholdes i lokalene til Arntzen de Besche i Bygdøy Allé 2 i Oslo.

NB: Påmeldingsfrist: 16. oktober 2019.

Se hele programmet og meld deg på venteliste her

Bli den første til å kommentere på "Høstens første Anbud365-seminar: Erstatning – etter rykende fersk Høyesterettsdom"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.