Nytt, gratis Anbud365-seminar 9. mars: Avvisningsbestemmelsene – en praktisk tilnærming

Anbud365: Nytt, gratis Anbud365-seminar 9. mars Avvisningsbestemmelsene – en praktisk tilnærming

Skriv ut artikkelen

Nå er vi i gang igjen – med en ny serie supertilbud til deg som jakter mer kompetanse, som vil bli bedre i jobben. Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen er først ute: På Anbud365-seminaret 9. mars vil de via en praktisk tilnærming klargjøre når oppdragsgiver har en avvisningsrett eller -plikt. Som før er våre populære seminarer gratis. Du kan følge seminaret fysisk eller digitalt, men: Dette bør du virkelig få med deg!

Du kan velge om du vil følge seminaret fysisk eller digitalt når du melder deg på her. Seminaret går av stabelen onsdag 9. mars kl. 09.00 – 10.30. Det er inntil 70 personer som kan delta fysisk.

Anbud365A: Nytt, gratis Anbud365-seminar 9. mars: Avvisningsbestemmelsene – en praktisk tilnærming
På årets første Anbud365- frokostseminar gjennomgår Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer (t.v.) og Malene Reinertsen avvisningsbestemmelsene – med en praktisk tilnærming (foto: Kari Sandbukt).

Lenke til seminaret/webinaret vil bli sendt ut dagen før – og deretter ca. en time før webinaret/seminaret tar til.

Å kontrollere om leverandøren oppfyller kvalifikasjonskravene kan noen ganger være krevende nok, men har du kontroll på de øvrige reglene om plikt eller rett til avvisning på grunn av forhold ved leverandøren? I dette frokostseminaret gjennomgår Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen avvisningsbestemmelsene – med en praktisk tilnærming. I hvilke situasjoner oppdragsgiver har en avvisningsrett eller -plikt fremstår teoretisk som enkle vurderinger, men deres erfaring er at det i praktisk ofte byr på utfordringer. På dette frokostseminaret tar de to for seg et utvalg av avvisningsbestemmelsene, og ser nærmere på de praktiske utfordringene oppdragsgivere og leverandørene ofte står ovenfor.

Klokkeslett: Dato: 9. mars kl. 09.00 – 10.30. Dørene «åpnes» kl. 08.30 med tilbud om en lett for frokost for de som velger å delta fysisk. Programmet er lagt opp slik at det blir 15 min pause mellom foredragene, samt 15 min til spørsmål etter at begge foredragene er gjennomført.

Sted (fysisk): Wikborg Rein, Dronning Maudsgate 11, 11. etg.

Påmelding – der man velger fysisk eller digitalt – her

Lenke til webinaret/seminaret blir sendt ut dagen før – og deretter ca. en time før webinaret/seminaret tar til.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Nytt, gratis Anbud365-seminar 9. mars: Avvisningsbestemmelsene – en praktisk tilnærming"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.