Rekordinteresse for dagens Anbud365-seminar – følg seminaret på LIVE streaming

Anbud365: Rekordinteresse for dagens Anbud365-seminar – følg seminaret på Live Streaming

Skriv ut artikkelen

Interessen for dagens Anbud365-seminar i samarbeid med Advokatfirmaet Grette, en av våre langsiktige samarbeidspartnere, er rekordstor. Til sammen har godt over 500 signalisert at de ønsker å følge seminaret i dag fra klokken 9 til 11. Tema er «Anskaffelsesretten i kontraktfasen». Påmeldingen til seminaret er stengt, men: Følg seminaret på LIVE streaming! Velkommen skal du være.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Seminaret retter seg både mot offentlige innkjøpere og leverandører. Dette er årets første Anbud365-seminar. Frokostseminarene er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Grette er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere. Det borger for kvalitet!

Seminaret er delt i tre, hvor advokatene i første del vil gi en gjennomgang av lovlige endringer i inngåtte kontrakter: Hvor langt rekker egentlig en endringsklausul, er «de minimis»-endringer alltid greit, og hvilke tilleggsleveranser kan bestilles?

I del to tar advokatene for seg vesentlige endringer, bl.a. sentrale vurderingstemaer som hvorvidt en oppdragsgiver henvender seg til et annet marked, om en annen tilbyder kunne ha vunnet, får leverandøren noen fordeler, og er kontrakten betydelig utvidet? I del to vil advokatene også se på konsekvenser og utmåling av gebyr.

I siste del av seminaret vil det handle om generell kontraktsoppfølging og hvordan håndtere avvisningsgrunner som oppstår i kontraktfasen, utskiftning av underleverandører og oppfølging av lønns- og arbeidsvilkår.

Foredragsholderne er partner Marie Braadland, senioradvokat Carsten L. Mowinckel og partner Jens Kristian Johansen – alle fra Grette.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Bli den første til å kommentere på "Rekordinteresse for dagens Anbud365-seminar – følg seminaret på LIVE streaming"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.