Hvilken innkjøper, hvilket innkjøp bør vi skrive om? Tips oss!

Anbud365: Hvilken innkjøper, hvilket innkjøp bør vi skrive om? Tips oss!Fikk du en ide? Eller har du allerede en? Om en innkjøper, et innkjøpermiljø eller et spesielt innkjøp du gjerne vil vi skal fortelle verden om? Fortell det til oss!

Skriv ut artikkelen

(En Anbud365–kommentar) Anbud365 vil gjerne få frem i lyset alle de gode offentlige innkjøpere som viser kompetanse, iderikdom og handlekraft i sin daglige gjerning. Tips oss, og vi lager intervjuer/artikler om og med den enkelte. Dette er populært lesestoff, intet er som å lese om kollegaer og lære av det de har gjort. Så, kom igjen, innkjøpere og leverandører – og andre som har gode tips.

Ved å følge med på Anbud365 får du med deg det viktigste som skjer innenfor området offentlige anskaffelser. Noe er «need to know», annet er «nice to know», men du følger med i det som skjer.

Mange aktører setter sitt preg på utviklingen. Vi ser en økt politisk interesse, ikke minst som verktøy for å nå politiske mål gjennom å stille krav til leverandørene. Interesseorganisasjonenes talspersoner er aktive, likeledes rekken av juridiske miljøer. Konsulentene også. Alle har, under redaktørens strenge blikk, sin plass i våre spalter.

I stor (enda større?) grad gjelder det meldinger fra og om Kofa (Klagenemnda for offentlige anskaffelser) og Difi (Direktoratet for offentlige anskaffelser). Så vel Kofa–avgjørelser som Difi–veiledninger bidrar til å styrke kompetansen i anskaffelsesmiljøet.

Inviterer praktikerne

Nå tar Anbud365 et nytt skritt ved spesielt å invitere praktikerne inn i spaltene. Det er de som hver dag bidrar til gode anskaffelser i stat, kommuner og fylkeskommuner.

Vet du om en innkjøper, et innkjøpsmiljø, som har gjort eller gjør noe spesielt? Tips oss, vi vil gjerne skrive om slikt. Hva er spesielt? Vi har siden starten skrevet om noe:

Bergen kommune bruker dynamisk innkjøpsordning
Avinor og førerløs brøyting på flyplasser
Digitale Gardermoen IS (DGI) og innovasjonskjøp
Steinkjer og mest mulig åpenhet

Leverandører og innkjøpere – kom igjen!

Vi er helt overbeviste om at det der ute er mye mer å skrive om, ikke sant leverandører og innkjøpere? Leverandører om de mange dyktige og proffe innkjøpere som fortjener å komme fram i lyset: Slik gjør vi det for å få best mulig konkurranse! Innkjøpere som vil lære: Skriv om den og den fordi her foregår det ting som vi alle kan ha godt av å vite mer om?

For det er vel ikke slik at det bare er «grå hverdag» i det offentlige anskaffelses–Norge? Eller bare klager fra leverandører som ikke fikk en kontrakt de mente de skulle ha?

Interessant å lese om kollegaer

Vi vil kort og godt ha frem rekken av representanter for det kompetente innkjøps–Norge. De fins, men de må og bør frem. Vi vet at interessen for å høre fra og om kollegaer er stor. Det viser våre målinger.

Og hvis vi intet hører: Vi gir oss ikke før vi får fram rekken av alle dem som gjøre en god, interessant og spennende jobb uten å nå avisforsidene fordi de er kjendiser, har stelt i stand skandale eller prestert noe helt uten sidestykke. Bruk redaksjonen@anbud365.no og fortell kort hvem og hvorfor.

Bli den første til å kommentere på "Hvilken innkjøper, hvilket innkjøp bør vi skrive om? Tips oss!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.