Bente Hayes ny adm. dir i Sykehusinnkjøp

Anbud365:Bente Hayes ny adm. dir i SykehusinnkjøpBente Hayes overtar etter Kjetil Istad som toppsjef i Sykehusinnkjøp

Skriv ut artikkelen

Styret i Sykehusinnkjøp HF har ansatt Bente Hayes som ny administrerende direktør i Sykehusinnkjøp HF. Hayes har vært konstituert i stillingen etter at Kjetil Istad fratrådte som administrerende direktør i februar i år. Hun kan dermed begynne i stillingen med øyeblikkelig virkning.

– Hayes har lang og solid ledererfaring fra større komplekse kompetansevirksomheter i spesialisthelsetjenesten. I tillegg kjenner hun Sykehusinnkjøp HF godt etter flere år i foretaket, og hun har gjort en meget god jobb i perioden hun har vært konstituert som administrerende direktør. Derfor ble hun vurdert som det aller beste valget blant flere gode kandidater til stillingen, forteller styreleder Per Karlsen.

Hayes har arbeidet i Sykehusinnkjøp siden 2016, da hun ble ansatt som divisjonsdirektør i divisjon legemidler. I tillegg har hun samlet 16 års erfaring fra spesialisthelsetjenesten, og har hatt ulike lederstillinger fra 1999, blant annet i Sykehusapotekene HF.

«Gullet i organisasjonen

– Jeg er glad for å ha fått styrets tillit til å fortsette i stillingen som administrerende direktør i Sykehusinnkjøp HF. Gjennom de ni månedene jeg har vært konstituert i stillingen har jeg hatt et godt samarbeid styret, og ser frem til videre godt samarbeid med styret. Særlig motiverende for å søke stillingen som administrerende direktør har vært muligheten til å jobbe videre sammen med Sykehusinnkjøp HFs mange dyktige medarbeidere, “gullet” i organisasjonen, sier nytilsatt administrerende direktør Bente Hayes.

– Det ligger et uforløst potensial gjennom digitalisering av tjenestene i tett samarbeid og utvikling med våre eiere og kunder. Å få bidra til den neste fasen i utvikling av Sykehusinnkjøp HF byr på spennende og interessante utfordringer innenfor mitt engasjement for å sørge for at spesialisthelsetjenesten kan levere på sitt samfunnsoppdrag, legger hun til.

Bente Hayes vil fortsatt ha bosted i Oslo, men kommer til å ha en betydelig tilstedeværelse ved Sykehusinnkjøp HFs hovedkontor i Vadsø. Det forventes ellers at hun har reisevirksomhet til de lokasjonene Sykehusinnkjøp har kontorer, og til sykehus i hele landet.

Bli den første til å kommentere på "Bente Hayes ny adm. dir i Sykehusinnkjøp"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.