Femte mest leste på Anbud365 hittil i år – fikk du med deg denne?

Anbud365: Femte mest leste på Anbud365 hittil i år - fikk du med deg denne?Partner Marie Braadland (t.v.) og senioradvokat Mari Rund Kværnhaug – begge Advokatfirmaet Grette

Skriv ut artikkelen

Noen Anbud365-lesere følger oss også gjennom påskens alle helligdager, mens noen er innom en gang iblant. I stedet for å la samme artikkel ligge på topp fra onsdagen før til og med tirsdagen etter, skaper vi i år litt spenning – en god artikkel-repetisjon hver av dagene. Og ikke bare det – det dreier seg om de fem mest leste hittil i år. Vi teller ned fra den femte meste leste – publisert i dag, skjærtorsdag, til den som topper listen, blir publisert 2. påskedag. Så kikk innom hver dag i påsken for å se hvilke fem – og rekkefølgen dem imellom, som Anbud365s lesere har satt mest pris på så langt i 2024! God påske!

Nr. 5 på listen – publisert 4. januar – er:

Endringer fra nyttår – oppdaterte konkurransedokumenter?

Av partner Marie Braadland (t.v.) og senioradvokat Mari Rund Kværnhaug – begge Advokatfirmaet Grette

Den 1. januar 2024 trådte det i kraft flere endringer som får betydning for gjennomføringen av offentlige anskaffelser. Disse endringene påvirker både utformingen av konkurransegrunnlagene og kontraktene som skal inngås, og alle oppdragsgivere bør sørge for oppdatering av sine maler. I tillegg til de mye omtalte miljøkravene, er også innført andre krav, som kan medføre avlysning om de ikke ivaretas.

Nye krav til vekting av klima- og miljøhensyn – oppsummert …

Les hele artikkelen her – om du ikke har lest den før, eller gjerne vil dra gjennom den en gang til.

Bli den første til å kommentere på "Femte mest leste på Anbud365 hittil i år – fikk du med deg denne?"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.