Gratis Anbud365-webinar i morgen: Avklaring, supplering og ettersending – hvor står vi nå?

Anbud365: På Anbud365-dagen 5. juni: Hva kan du stole på i et tilbud og hva må sjekkes?Marie Braadland (t.v.) og Silje Grimseth Ullebust – begge partnere i Grette – tar på Anbud365-dagen 5. juni for seg spørsmålet om hva i et tilbud du kan stole på og hva som må sjekkes. Du får de rettslige utgangspunktene i tillegg til praktiske eksempler.

Skriv ut artikkelen

Mange hundre har allerede meldt at de vil følge morgendagens (tirsdag 14. november!) Anbud365-webinar med advokatene Silje Grimseth Ullebust og Marie Braadland fra Advokatfirmaet Grette AS. Tema er avklaring, supplering og ettersending – hvor står vi nå? Her er det lett å trå feil! På webinaret – gratis som vanlig – kan du hente verdifull kunnskap som hjelp til å unngå feil. Sett av halvannen time i morgen til å styrke din kompetanse!

Webinaret går av stabelen tirsdag 14.november 2023 kl. 0900-1030.

Påmelding til webinaret skjer her. Lenke til webinaret sendes ut i god tid før seminaret begynner. Det gjøres også opptak av webinaret.

Ved spørsmål til påmelding og lenke mv., kontakt gjerne: absa@grette.no

I dette Anbud 365-webinaret vil Grette-advokatene gi dere innspill på hvordan praktisk håndtere ønske og behov for avklaring, supplering og ettersending. De to vil gå gjennom hvilke muligheter og begrensninger som gjelder. I løpet av webinaret vil de bl.a. gi dere nærmere innblikk i de ulike rammer som gjelder over og under EØS-terskelverdi. Dere vil få svar på spørsmål knyttet til

  • Hvem?
  • Hva?
  • Når?  
  • I hvilke tilfeller?
  • Hvordan?

Marie og Silje vil også gi en grundig gjennomgang av grensen mellom avklaringer og forbedringer, og belyse dette gjennom praksis.

Bli den første til å kommentere på "Gratis Anbud365-webinar i morgen: Avklaring, supplering og ettersending – hvor står vi nå?"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.