Høstens siste Anbud365-seminar: Tid for å se nærmere på tilbudsevaluering

Anbud365: Høstens siste Anbud365-seminar: Tid for å se nærmere på tilbudsevaluering

Skriv ut artikkelen

Tre uker før jul kan Anbud365 presentere en virkelig kompetanse-godbit for alle dere som ønsker mulighet til å bli bedre i innkjøpsfaget: Den 29. november inviterer Advokatfirmaet Thommessen – i samarbeid med Anbud365 til frokostseminar i deres lokaler i Oslo (kan også følges digitalt!).  Da vil partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Espen Randen ta for seg tilbudsevaluering: Hvordan velge det beste tilbudet innenfor anskaffelsesregelverkets grenser.


Frokostseminaret foregår hos Thommessen i deres lokaler i Ruseløkkveien 38 i Oslo tirsdag 29. november fra kl. 08:30 til 10:00. Dersom du ikke har anledning til å delta fysisk, kan du melde deg på og følge seminaret digitalt. Uansett gjør du din påmelding her. De som melder seg på for digital deltakelse, får straks etter påmeldingslenke til  seminaret.

Tilbudsevaluering handler om å identifisere det beste tilbudet – enten om man ønsker tilbudet med lavest pris eller kostnad, eller tilbudet med det beste forholdet mellom pris eller kostnad og kvalitet.

Det er viktig at både oppdragsgivere og leverandører har et bevisst forhold til hvordan tilbudene evalueres. For oppdragsgiver handler det om å identifisere tilbudet som best ivaretar behovet. For leverandørene handler det om muligheten til å nå helt opp i konkurransen, og å bli tildelt kontrakt. Sannsynligheten for å vinne øker når man forstår hvordan tilbudsevalueringen gjennomføres.

Det finnes en rekke ulike modeller og metodikker som kan benyttes. DFØ anbefaler i sin nye veileder at oppdragsgiverne evaluerer tilbudene på bakgrunn av en modell som prissetter kvalitet, i stedet for de mer tradisjonelle modellene der pris blir omgjort til poeng. De tradisjonelle modellene kan fortsatt benyttes, men da innenfor de føringer som KOFA og domstolene har gitt de senere år.

I seminaret vil Sædal og Randen gjennomgå denne og andre aktuelle evalueringsmodeller, i tillegg til overordnede rammer for tildelingskriterier/underkriterier, plikten til å dokumentere og begrunne evalueringen, samt andre utvalgte problemstillinger som både oppdragsgivere og leverandører bør ha et bevisst forhold til.

  • Tidspunkt: Tirsdag 29. november 2022 kl. 08:30-10:00
  • Foredragsholdere på frokostseminaret: Partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Espen Randen, Thommessen
  • NB: Av hensyn til matservering er påmeldingsfristen for de som vil delta fysisk, 24. november.

Bli den første til å kommentere på "Høstens siste Anbud365-seminar: Tid for å se nærmere på tilbudsevaluering"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.