Meld inn kandidater til beste masteroppgave – nå haster det!

Anbud365: Meld inn kandidater til beste masteroppgave – nå haster det!Senterleder Geir Svenning i Anskaffelsesakademiet tar imot nominasjoner til konkurransen om beste masteroppgave innen offentlige anskaffelser inntil utgangen av 15.september. Oppgavene kan sendes til geir.svenning@himolde.no, skriv inn "Beste masteroppgave 2020 " i overskriften.

Skriv ut artikkelen

Nå haster det med å nominere kandidater til beste masteroppgave(r) innenfor fagfeltet offentlige anskaffelser i regi av Anskaffelsesakademiet. Allerede i morgen, 15.september, går fristen ut. Det er universiteter og høyskoler som har ansvar for å nominere. Å bidra med nominerte masteroppgaver er å slå et slag for studenter som har tatt sikte på å bidra til å håndtere 500 – 600 milliarder kroner hvert år. Få de frem i lyset! Anbud365 har i år presentert seks masteroppgaver – alle har de vakt betydelig interesse i innkjøper- og leverandørmiljøene landet over.

Komiteen i Anskaffelsesakademiet bestemmer hvor mange priser de gir hvert år – og hvordan premien skal fordeles mellom oppgavene. Det totale beløpet til disposisjon for beste masteroppgaver er NOK 50 000.

Selve utdelingen av prisene skjer på Anskaffelsesakademiets årlige F&U-dag, som arrangeres i Bergen 18.-19.november. Det forutsettes at studentene også skal gi en presentasjon av sine masteroppgaver på dagen.

Masteroppgavene må omhandle tema fra fagområdet offentlige anskaffelser, f.eks.:

 • Bruk av vektingsmodeller
 • Effekter av konkurransebegrensninger
 • Innkjøpsrelaterte problemer
 • Norsk og internasjonal konkurranserett
 • Innkjøp av innovasjon
 • Usunn strategisk budgivning

Krav til å delta

Det stilles følgende krav til deltakelse i denne konkurransen:

 • Masteroppgavene må være på masternivå og med minst 30 studiepoeng, og være skrevet i perioden 1. august 2019 til 1. juli 2020 ved en norsk akademisk institusjon innen høyere utdanning.
 • Masteroppgaven må ha karakteren A eller B for å være med i konkurransen.
 • Masteroppgaven må leveres i elektronisk form og oppgavene må ikke være konfidensielle.
 • Oppgavene sendes til senterleder Geir Svenning i Anskaffelsesakademiet: geir.svenning@himolde.no, skriv inn “Beste masteroppgave 2020 ” i overskriften. Hver U/H-institusjon kan delta med maksimalt 3 masteroppgaver. Masteroppgavens forfattere, adresse, telefonnummer og e-postadresse må være inkludert i e-post.
 • Institusjonene som ønsker å nominere masteroppgaver til denne prisen, må sende sine bidrag innen 15. september 2020 til Anskaffelsesakademiet.

Bli den første til å kommentere på "Meld inn kandidater til beste masteroppgave – nå haster det!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.