Over 1000 påmeldte til dagens gratis Anbud365-webinar om tilbudsevaluering

Anbud365: Rekordinteresse for Anbud365-webinar - gjensyn og presentasjon er tilgjengeligPartner Wenche Sædal (t.v.) og advokat Nora Elisabet Lovén - begge Thommessen – sto for det faglige innholdet i Anbud365-webianret nylig om tilbudsevaluering.

Skriv ut artikkelen

Godt over 1000 har hittil meldt seg på dagens – onsdag 20. mars – gratis Anbud365-webinar kl. 14-15. Det er m.a.o. ekstra stor interesse for å høre hva partner Wenche Sædal og advokat Nora Elisabet Lovén fra Thommessen har på hjertet om tilbudsevaluering – dagens tema. Å evaluere tilbud kan nok være komplekst og utfordrende – kanskje spesielt i økonomisk krevende tider med større kamp om kontraktene. Noe for deg også? Nøl ikke, meld deg på!

Webinaret kan du se i dag, onsdag 20. mars, mellom kl. 1400 og 1500, og du kan melde deg på her. Lenke får du tilsendt straks du har meldt deg på. Skulle du ikke ha mottatt lenken, ta kontakt med Thommessen på event@thommessen.no, men sjekk gjerne søppelpost først.

Tema for webinaret

Tilbudsevaluering er et omfattende og komplekst tema som ofte danner grunnlag for tvister i både KOFA og domstolene. Spesielt i økonomiske nedgangstider, når det blir større kamp om kontraktene og klageintensiteten øker.

Det er viktig at både oppdragsgivere og leverandører har et bevisst forhold til hvordan tilbudene evalueres. For oppdragsgiver handler det om å identifisere tilbudet som best ivaretar behovet og å gjennomføre en korrekt evaluering som reduserer risikoen for klager. For leverandørene handler det om muligheten til å nå helt opp i konkurransen.

Klagerisiko og evalueringsmodeller

På webinaret tar Wenche og Nora bl.a. for seg:

  • hvordan gjennomføre en god evaluering som reduserer risikoen for klage og omgjøring
  • utvalgte evalueringsmodeller
  • hva som kan vektlegges i evalueringen
  • hvordan evalueringen skal dokumenteres
  • hvilke krav som stilles til oppdragsgivers begrunnelse

Deltakelse er gratis, og du kan melde deg på her.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Over 1000 påmeldte til dagens gratis Anbud365-webinar om tilbudsevaluering"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.