Mest lest på Anbud365 hittil i år – fikk du med deg denne?

Anbud365: De 25 mest leste artiklene på Anbud365 våren 2024Artikkelen «KOFA har snudd i spørsmålet om tidspunkt for oppfyllelse av krav i kravspesifikasjonen», skrevet av Mari Rund Kværnhaug (t.v.) og Silje Grimseth Ullebust, Advokatfirmaet Grette, var mest lest på Anbud365 i vår.

Skriv ut artikkelen

Noen Anbud365-lesere følger oss også gjennom påskens alle helligdager, mens noen er innom en gang iblant. I stedet for å la samme artikkel ligge på topp fra onsdagen før til og med tirsdagen etter, skaper vi i år litt spenning – en god artikkel-repetisjon hver av dagene. Og ikke bare det – det dreier seg om de fem mest leste hittil i år. Vi har talt ned fra den femte meste leste – publisert skjærtorsdag, til den som topper listen, publisert i dag – 2. påskedag – artikkelen som er mest lest på Anbud365 hittil i år.

Nr. 1 på listen – publisert 19.februar – er:

KOFA har snudd i spørsmålet om tidspunkt for oppfyllelse av krav i kravspesifikasjonen

Av Mari Rund Kværnhaug og Silje Grimseth Ullebust, Advokatfirmaet Grette AS

KOFA sak 2023/313 skapte mye diskusjoner. Nå har KOFA snudd. Kan vi da legge diskusjonen død?  Krav oppstilt i kravspesifikasjonen utgjør en del av kontraktsforpliktelsene. Utgangspunktet er da at kravene må oppfylles ved gjennomføring av kontrakten med mindre noe annet følger av konkurransegrunnlaget. Det forhold at kravet er å anse som et absolutt krav endrer ikke dette. At kravet er absolutt, understreker viktigheten av oppfyllelse, men sier i seg selv ikke noe om oppfyllelsestidspunktet.

I fjor sommer behandlet KOFA, i sak 2023/313, en sak om tidspunkt for oppfyllelse av krav i kravspesifikasjonen …

Les hele artikkelen her – om du ikke har lest den før, eller gjerne vil dra gjennom den en gang til.

Bli den første til å kommentere på "Mest lest på Anbud365 hittil i år – fikk du med deg denne?"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.