Anbud365-dagen 5. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!

Anbud365: Anbud365-dagen 5. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!Som du ser av bildet, var det ikke mange ledige plasser da Anbud365-dagen gikk av stabelen hos Oslo kongressenter i fjor. Skal du delta fysisk i år, meld deg på nå for å sikre deg plass. Og enten du vil delta fysisk eller digitalt, dra nytte av tilbudet om 50% påmeldingsrabatt.

Skriv ut artikkelen

Påmeldingen til Anbud365-dagen 5.juni er åpnet. Du kan delta både fysisk og digitalt. Dette er en av årets beste muligheter til virkelig å øke sin kompetanse. Programmet er spekket med godbiter for alle som jobber med offentlige anskaffelser, enten på kjøper – eller leverandørsiden. Melder du deg på med en gang, får du 50% rabatt – et early bird-tilbud. Og husk: Passer ikke 5. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

Du kan melde deg på via denne lenken. Her finner du også programmet.

Årets utgave av Anbud365-dagen er den 6. i rekken. Som i tidligere år er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for femte gang de påmeldte som velger å følge programmet digitalt.

Som i fjor:

  • Romslig pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. En eksklusiv mulighet – nb: bare på Anbud365-dagen – til å få svar på dine juridiske anskaffelses-spørsmål uten at det koster deg noe ekstra!
  • Digitalt minglerom der også de som følger Anbud365-digitalt, kan snakke med advokatene via Teams

Hovedpunkter fra årets program:

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Mange av dem og deres kompetanse er vel kjent for mange fra tallrike, populære Anbud365-seminarer. Disse programposten er klare nå:

  • Erfaringer etter 5 måneder med klima- og miljøbestemmelsen (Wikborg Rein)
  • Konkurs hos leverandør – hva nå? (Thommessen)
  • Sikkerhetshensyn i offentlige anskaffelser (SimonsenVogtWiig)
  • Hva kan oppdragsgiver stole på av opplysninger i tilbudet, og hva må kontrolleres? (Grette)

Og dessuten:

  • Professor Malin Arve, Norges Handelshøyskole (NHH): Grønne anskaffelser sett med en samfunnsøkonoms øyne

Malin er med i Anskaffelsesutvalget og har tidligere vært styreleder i Anskaffelsesakademiet, hvor hun fortsatt sitter i styret. Hun er dessuten en av forfatterne bak en rapport fra SNS (Studieförbundet Näringsliv och Samhälle): ‘Offentlig upphandling – i gränslandet mellan ekonomi och juridik’. I rapporten analyseres utfordringer ved offentlige anskaffelser fra et samfunnsøkonomisk perspektiv. På Anbud365-dagen griper hun spesielt fatt i grønne offentlige anskaffelser fra et økonomisk perspektiv. Kanskje kommer det også en overraskelse om en ny rapport som lanseres i dagene rundt Anbud365-dagen?

  • Seniorrådgiver Ellen Lange fra NKRF – kontroll og revisjon i kommunene: Hva gjør revisor – og hva finner de når det gjelder anskaffelser?

Neste år er det 30 år siden EØS-regelverket kom til landet. Ved siden av KOFA er revisjonsarbeidet i det offentlige den gode hjelper på vei til å bli bedre. Riksrevisjonen har jevnlig pekt på tallrike forbedringspunkter for statlige virksomheter. Men hva med kommunene? Der råder den politisk styrte kommunale revisjonen, en del av kommunenes apparat for å ha «orden i eget hus». Hvilke oppgaver har revisor når det gjelder anskaffelser – og hva finner de?

Seniorrådgiver Ellen Lange er sosiolog med drøyt 20 års erfaring fra kommunal sektor, hovedsakelig forvaltningsrevisjon. NKRF er en faglig interesseorganisasjon for kommunal revisjon og kontrollutvalgssekretariater.

  • Prosjektleder Malin Elisabeth Tvedt Hogstad i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): Dette er resultatene fra årets store anskaffelsesundersøkelse!

I år har DFØ gjennomført sin store anskaffelsesundersøkelse, som gjøres annethvert år. På Anbud365-dagen får du de ferske resultatene! Undersøkelsen gir et bilde av hvordan offentlige anskaffelser organiseres og gjennomføres, og en oversikt over virksomhetenes kapasitet til å benytte kompetanse innenfor anskaffelsesfaget. Hvordan det står til med bl.a.  lederforankring, digitalisering, samfunnsansvar, miljø, prosess og om innovasjonspotensialet er blant temaene. Så er spørsmålet: Er det skjedd noe siden forrige undersøkelse?

Anbud365 kombinerer aktualitet med innsikt – og ikke minst: Mulighet til at hver enkelt av de som melder seg på, kan ha mulighet til å få svar på de spørsmålene de måtte ha.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen 5. juni – sjekk programmet og meld deg på nå, det lønner seg!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.