Så enkelt kan du skaffe deg kvalitetsleverandører – bruk vår nye tjeneste!

Anbud365: Så enkelt kan du skaffe deg kvalitetsleverandører – bruk vår nye tjeneste!Anbud365: Så enkelt kan du skaffe deg kvalitetsleverandører – bruk vår nye tjeneste!

Skriv ut artikkelen

Anbud365.no utvider sitt tilbud til innkjøps–Norge og setter i gang en ny og effektiv tjeneste med direkte anbudspublisering, både for private og offentlige virksomheter. Tjenesten er helt gratis og krever minimalt med tid og krefter av oppdragsgiver, som ved hjelp av tjenesten kan etterleve kravet om å konkurranseutsette oppdrag. Mer enn 5 000 seriøse norske kvalitetsleverandører står klare til å gi sine tilbud! Tilbudet er gjort mulig av vår samarbeidspartner Mercell Norge AS.

Så vel siste nyhetsbrev fra Anbud365.no som vår nettside har i de siste dagene vært preget av store bannerannonser. Det er vår nysatsing i samarbeid med Mercell som presenteres. Formålet er at den private eller offentlige virksomheten som søker leverandører for oppdrag, lettvint, enkelt og effektivt kan skanne markedet for mulige tilbydere.

Etter regelverket for offentlige anskaffelser skal alle oppdrag i den grad det er mulig foregå i konkurranse, og det samme er god virksomhetsstyring for private bedrifter. Under de nasjonale terskelverdiene gjelder ikke EUs regler om offentlige anskaffelser bortsett fra de grunnleggende prinsippene. Normalt holder det å kontakte tre leverandører i markedet for å tilfredsstille kravene. I noen tilfeller kan også mindre oppdrag ha grenseoverskridende interesse, og da må EUs vanlige kunngjøringsregler legges til grunn.

Vårt nye tilbud

I jakten på leverandører kan det gå med mye tid og ressurser for en oppdragsgiver. Det er her det nye tilbudet fra Anbud365.no kommer inn:

På nettsiden eller tilsvarende banner i nyhetsbrevet klikker du bare på «Legg ut ditt anbud her». Da kommer du først til en side der du skal fylle ut noen få linjer om selve oppdraget, og ved behov tilføye vedlegg. Deretter til en nye side der informasjon om din virksomhet skal fylles. Da er det bare ett klikk igjen, og så settes det automatisk i gang et søk i Mercells database mot aktuelle norske leverandører (pt. er det 5.000 bedrifter som er med på ordningen).

Tilbud kommer automatisk

Tilbud fra leverandører kommer automatisk på den eposten som oppdragsgiveren har oppgitt. Det er ingen begrensninger i hvor mange tilbud du vil motta. Samtidig er det nyttig å vite at når du gjennomfører en kunngjøring på denne måte, dokumenteres det at du har skannet markedet med mål om å få konkurranse om oppdraget.

– Vi setter innkjøperen i sentrum, kommenterer salgsdirektør i Mercell, Geir Edvard Hansen. Som følge av dette når man bredt ut i leverandørmarkedet, og oppnår en reell konkurranse om oppdragene. De fleste innkjøpere som benytter våre tjenester, oppdager både nye leverandører og sparer tid og penger. Oppdragsgiverne trenger med dette ikke bruke mer tid og ressurser enn strengt nødvendig for å leve opp til kravet om å søke konkurranse i markedet.

Bli den første til å kommentere på "Så enkelt kan du skaffe deg kvalitetsleverandører – bruk vår nye tjeneste!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.